معرفی سفیر 

رواديد تحصيلی (Student Visa)

تعریف :
صدور روادید تحصیلی تنها جهت دانشجویان یا طلاب علوم دینی صورت می گیرد.
مامور کنسولی پس از وصول پذیرش تحصیلی که صادره از سوی وزارتخانه های علوم ، تحقیقات و فنآوری ، بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و یا مرکز جهانی علوم اسلامی صادره و توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی ارسال می شود نسبت به صدور روادید اقدام خواهد نمود.

« مدارک لازم پس از وصول پذیرش»

- حضورمتقاضی روادیدو ارایه اصل گذرنامه با اعتبارحداقل6 ماه و بدون هر گونه خدشه یا ایراد
- تکمیل و امضای دو نسخه پرسشنامه مخصوص درخواست صدور روادید نمونه شماره 15 )
1- پرسشنامه ها می بایست با خط خوانا و بطور کامل تنظیم و ارایه گردند.
2- چنانچه متقاضی برای همسر و فرزند(ان) خود درخواست صدور روادید به عنوان همراه در گذرنامه را داشته باشد می بایست مشخصات دقیق آنها را در پرسشنامه ها درج نماید.
3- مشخصات و عکس همسر و فرزندان (زیر 18 سال) قبلاً در گذرنامه متقاضی درج شده باشد.
- 2 قطعه عکس4*6 جديد و يکنواخت (تمام رخ , بدون کلاه , عينک و شال گردن ) متقاضی (و همراهان)
- صدور روادید دانشجویی رایگان است.

 

«« توضیحات»»

الف - دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی و همچنین مطالبه مدارک و یا مستندات دیگر مخیر است.
ب- مامور کنسولی پس از دریافت و بررسی مدارک ، نسبت به اعطای رسید و اعلام تاریخ مراجعه به متقاضی اقدام خواهد نمود.
پ - متقاضی پس از دریافت روادید ، می بایست مشخصات و تاریخهای مندرج در آن را به دقت بررسی و در صورت وجود مغایرت مراتب را به مامور کنسولی اعلام تا نسبت به تعویض آن اقدام نماید.
ت - دارنده روادید جهت اخذ اقامت دانشجویی می بایست پس از ثبت نام در دانشگاه یا مرکز محل تحصیل و اخذ گواهی لازم از وزارتخانه های علوم ، تحقیقات و فنآوری ، بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و یا مرکز جهانی علوم اسلامی به اداره کل اتباع خارجه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نماید.
ث - دارندگان روادید پس از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود.

   دانلود : form-15.pdf           حجم فایل 645 KB
وزارت امورخارجه | تماس با ما | ساعات كار اداري | رواديد الكترونيك | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر