معرفی سفیر 

رواديد ورود با حق کار(Work Permit Visa)

تعریف :
صدور روادید با حق کار تنها جهت کارشناسان ، کارورزان و کارگران که قصد اشتغال در جمهوری اسلامی ایران را دارند صورت می گیرد.
مامور کنسولی پس از وصول مجوز اشتغال که صادره از وزارت کار و امور اجتماعی صادره و توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی ارسال می شود نسبت به صدور روادید اقدام خواهد نمود.

« مدارک لازم پس از وصول مجوز اشتغال»

- حضورمتقاضی روادیدو ارایه اصل گذرنامه با اعتبار حداقل6 ماه و بدون هرگونه خدشه یا ایراد

- تکمیل و امضای دو نسخه پرسشنامه مخصوص درخواست صدور روادید (نمونه شماره 15)

1- پرسشنامه ها می بایست با خط خوانا و بطور کامل تنظیم و ارایه گردند.

2- چنانچه متقاضی برای همسر و فرزند(ان) خود درخواست صدور روادید به عنوان همراه در گذرنامه را داشته باشد می بایست مشخصات دقیق آنها را در پرسشنامه ها درج نماید.

3- مشخصات و عکس همسر و فرزندان (زیر 18 سال) قبلاً در گذرنامه متقاضی درج شده باشد.

- 2 قطعه عکس4*6 جديد و يکنواخت (تمام رخ , بدون کلاه , عينک و شال گردن ) متقاضی (و همراهان)

- اصل قبض بانکی واریز بهای روادید به حساب نمایندگی

 

«« توضیحات»»

الف - دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی و همچنین مطالبه مدارک و یا مستندات دیگر مخیر است.

ب- مامور کنسولی پس از دریافت و بررسی مدارک ، نسبت به اعطای رسید و اعلام تاریخ مراجعه به متقاضی اقدام خواهد نمود.

پ - متقاضی پس از دریافت روادید ، می بایست مشخصات و تاریخهای مندرج در آن را به دقت بررسی و در صورت وجود مغایرت مراتب را به مامور کنسولی اعلام تا نسبت به تعویض آن اقدام نماید.

ت - دارنده روادید جهت اخذ اقامت با حق کار می بایست پس از اخذ مدارک لازم از مرکز یا موسسه محل اشتغال و صدور گواهی لازم توسط وزارت کار و امور اجتماعی به اداره کل اتباع خارجه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نماید.

ث - دارندگان روادید پس از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود.

   دانلود : form-15.pdf           حجم فایل 645 KB
وزارت امورخارجه | تماس با ما | ساعات كار اداري | رواديد الكترونيك | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر