معرفی سفیر 

رواديد عبور (Transit Visa)

تعریف :
اتباع خارجه ممکن است که هنگام مسافرت به کشور مقصد خود ، مایل به عبور از خاک جمهوری اسلامی ایران باشند که در این صورت میاقدام نمایند.

« مدارک لازم »

- حضور متقاضی روادیدو ارایه اصل گذرنامه با اعتبارحداقل6 ماه و بدون هرگونه خدشه یا ایراد
- تکمیل و امضای دو نسخه پرسشنامه مخصوص درخواست صدور روادید ( نمونه شماره 15 )
- پرسشنامه ها می بایست با خط خوانا و بطور کامل تنظیم و ارایه گردند.
- چنانچه متقاضی برای همسر و فرزند(ان) خود درخواست صدور روادید به عنوان همراه در گذرنامه را داشته باشد می بایست مشخصات دقیق آنها را در پرسشنامه ها درج نماید.
- مشخصات و عکس همسر و فرزندان (زیر 18 سال) قبلاً در گذرنامه متقاضی درج شده باشد.
- 2 قطعه عکس4*6 جديد و يکنواخت (تمام رخ , بدون کلاه , عينک و شال گردن ) متقاضی (و همراهان)
- بلیط هوایی تایید شده ادامه پرواز به کشور ثالث (در صورت مسافرت با هواپیما)
- اصل قبض بانکی واریز بهای روادید به حساب نمایندگی
- بهای پرسشنامه یا روادید اتباع کشورهای امریکا ، انگلستان و کانادا هنگام دریافت پرسشنامه و مدارک درخواست روادید اخذ می شود و در صورت رد تقاضا مسترد نخواهد شد.
- بهای روادید اتباع کشور آلمان هنگام دریافت مدارک درخواست روادید اخذ می شود و در صورت رد تقاضا نیمی از بهای دریافت شده مسترد خواهد شد.

«« توضیحات»»

الف - دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی و همچنین مطالبه مدارک و یا مستندات دیگر مخیر است.
ب- مامور کنسولی پس از دریافت و بررسی مدارک ، نسبت به اعطای رسید و اعلام تاریخ مراجعه به متقاضی اقدام خواهد نمود.
پ - متقاضی پس از دریافت روادید ، می بایست مشخصات و تاریخهای مندرج در آن را به دقت بررسی و در صورت وجود مغایرت مراتب را به مامور کنسولی اعلام تا نسبت به تعویض آن اقدام نماید.
ت - دارنده روادید می بایست بر اساس تاریخهای مندرج در روادید به ایران وارد و در موعد مقرر خارج گردد.
ث - اقامت بیش از مدت اقامت مندرج در روادید در ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.
ج - چنانچه متقاضی پس از مسافرت به هر دلیلی درخواست تمدید مدت اقامت مندرج در روادید خود را داشته باشند می بایست به اداره کل امور اتباع خارجه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نماید.
چ - دارندگان روادید پس از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود.

   دانلود : form-15.pdf           حجم فایل 645 KB
وزارت امورخارجه | تماس با ما | ساعات كار اداري | رواديد الكترونيك | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر