معرفی سفیر 

تجديد رايگان گذرنامه

واجدین شرایط می بایست  دارای پرونده دانشجوئی در سفارت باشند در صورتی که پرونده دانشجوئی تشکیل نداده اید به قسمت تشکیل پرونده دانشجوئی  مراجعه نمائید. 
تجديد گذرنامه برای [دانشجويان واجد شرايط] بطور رايگان انجام می شود.

مدارك لازم:

۱- درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۱] برای تجديد گذرنامه
۲- گواهی اشتغال به تحصيل
۳- ريز نمرات دانشگاهی
۴- تصوير اقامت معتبر
۵- اصل گذرنامه و تصوير صفحات نوشته شده آن
۶- سه قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۷- اصل شناسنامه و یک سری تصویر کلیه صفحات آن .
۸ - تکمیل پرسشنامه شماره [۴۰۱] برای تشکیل پرونده دانشجوئی

form هموطنان عزیزی که برای بار اول به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در لاهه مراجعه می نمایند فرم تشکیل پرونده را به صورت خوانا و کامل تکمیل نموده و به مامور کنسولی ارائه نمایند .
   دانلود : 101.pdf           حجم فایل 127 KB
   دانلود : فرم_تشکیل_پرونده.pdf           حجم فایل 157 KB
   دانلود : 401.pdf           حجم فایل 97 KB
وزارت امورخارجه | تماس با ما | ساعات كار اداري | رواديد الكترونيك | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر