معرفی سفیر 

تشکیل پرورنده دانشجویی

برای استفاده از تسهيلات دانشجوئی مانند گذرنامه رایگان، نامه معرفی برای استفاده از بلیط تخفیف دار هواپیمائی جمهوری اسلامی ایران ، درج مهر خروج دانشجوئی و استفاده از تسهیلات مربوط به ارز دانشجوئی، تشكيل پرونده دانشجوئی در بخش کنسولی سفارت ضروری می باشد.

مدارك لازم جهت دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه های بلاروس

۱- تکمیل فرم شماره [۴۰۱] برای تشکيل پرونده دانشجوئی
۲- اصل گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه که در ترم تحصیلی جاری از سوی مقامات صلاحیت دار دانشگاه و به زبان انگلیسی صادر شده باشد و در آن به سال شروع به تحصیل، رشته و مقطع تحصیلی (لیسانس، فوق لیسانس، دکتری عمومی، دکتری تخصصی) دانشجو اشاره شده باشد.
۳- یک نسخه تصوير صفحات گذرنامه معتبر داشجو شامل: صفحه اول، ویزای دانشجوئی و امهار ورود و خروج به ایران 
۴- ارائه اصل و کپی كارت پايان خدمت و یا معافيت دائم و یا تکمیل فرم درخواست معافيت تحصيلی برای آقایان
۵-  یک نسخه تصویر شناسنامه همسر و فرزند ( فرزندان ) برای فراد متاهل
۶- تصویر کارت و اقامت دانشجوئی 
۷- دو نسخه تصویر شناسنامه از تمامی صفحات (چنانچه قبلا به بخش کنسولی سفارت مراجعه داشته و تصویر شناسنامه ارائه داده اید یک نسخه کافی خواهد بود )
۸- دو قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و با زمينه سفيد پشت نویسی شده (عکس خانم ها با حجاب اسلامی باشد)
۹-  تصویر مدرک تحصیلی قبلی
توجه: چنانچه مدرک تحصیلی قبلی را یکی از مراکز آموزشی خارج از شکور دریافت نموده اید، تائید آن در بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در محل اخذ مدرک الزامی می باشد.
۱۰- تکمیل فرم تعهد برای دانشجویان رشته های علوم پزشکی 
بدیهی است که ارائه تسهیلات غیرارزی دانشجویی به متقاضیان استفاده از معافیت تحصیلی، پس از اعلام نظر وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امکانپذیر خواهد بود

form هموطنان عزیزی که برای بار اول به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در لاهه مراجعه می نمایند فرم تشکیل پرونده را به صورت خوانا و کامل تکمیل نموده و به مامور کنسولی ارائه نمایند .
   دانلود : فرم_تشکیل_پرونده.pdf           حجم فایل 157 KB
   دانلود : 401.pdf           حجم فایل 97 KB
وزارت امورخارجه | تماس با ما | ساعات كار اداري | رواديد الكترونيك | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر