معرفی سفیر 

تحصیل تابعیت جمهوری اسلامی ایران

 

اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشند می توانند تابعیت ایران را تحصیل کنند :
 به سن هجده سال تمام رسیده باشند .
 پنج سال اعم از متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده باشند . 
 فراری از خدمت نظامی نباشند .
 در هیچ مملکتی به جنحه مهم یا جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشند . 
در مورد فقره دوم این ماده مدت اقامت در خارجه برای خدمت دولت ایران در حکم اقامت در خاک ایران است

« مدارک لازم » 

  1.  تکمیل ، امضاء و ارایه یک نسخه پرسشنامه متقاضیان تحصیل تابعیت ایران
  2. اصل و دو نسخه تصویرآخرین مدرک تحصیلی متقاضی
  3. اصل و دو نسخه تصویر مدارک هویت و تابعیت متقاضی و همسر و فرزندان
  4. 6 قطعه عکس 4*6 جدید و يکنواخت (تمام رخ با زمينه روشن , بدون کلاه  عينک و شال گردن) متقاضی
  5. 6 قطعه عکس (9*6) دسته جمعی همسر و فرزندان کمتر از 18 سال (چنانچه تبعه خارج باشند (
  6. اصل و دو نسخه تصویر سند ازدواج

** برای دانلود فرم مربوطه را کلیلک کنید.(پرسشنامه متقاضبان تحصیل تابعیت)

   دانلود : 3.pdf           حجم فایل 56 KB
وزارت امورخارجه | تماس با ما | ساعات كار اداري | رواديد الكترونيك | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر