معرفی سفیر 

بازگشت به تابعیت اصلی

بر اساس ماده 987 قانون مدنی ، بانوان ایرانی که با اتباع خارجی ازدواج می نمایند به تابعیت ایرانی خودباقی می مانند مگر اینکه تابعیت دولت زوج به آنها تحمیل گردد ، پس از فوت همسر یاطلاق از وی با ارایه درخواست به وزارت امور خارجه به تابعیت ایران پذیرفته شده وجهت آنان سند رجوع به تابعیت اصلی صادر می شود

مدارک لازم

  1. تکمیل ،امضاء و ارایه یک نسخه درخواست نامه برگشت به تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  2.  اصل و دو نسخه تصویر سند ازدواج
  3. اصل و دو نسخه تصویر سند طلاق یاگواهی رسمی فوت شوهر
  4. تصویرشناسنامه ایرانی قبل از ازدواج یا اعلام کتبی مشخصات امل آن
  5. 12قطعه عکس 4*6 متقاضی (با حجاب ، جدید و يکنواخت)
  6. اصل قبض بانکی پرداخت هزينه تصدیق درخواست نامه برگشت به تابعیت ایران(به ارز محل)

** برای دانلود فرم مربوطه 17 را کلیلک کنید.(درخواست نامه برگشت به تابعیت)

   دانلود : 17.pdf           حجم فایل 34 KB
وزارت امورخارجه | تماس با ما | ساعات كار اداري | رواديد الكترونيك | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر