معرفی سفیر 

شرایط انتقال دانشچویان به کشور

به اطلاع می رساند، از جمله شرایط انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در مقطع دکترای عمومی در خارج از کشور برای دانشجویان ورودی 2013 به بعد، گذراندن حداقل دو سال تحصیلی در نظام سالیانه و یا 72 واحد درسی مرتبط در نظام واحدی با میانگین نمرات 14 از 20 در یکی از دانشگاه های مورد تایید وزارت متبوع و دارا بودن معدل کل دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی با حداقل نمره 14 می باشد.

دانشجویان در صورت دارا بودن شرایط یاد شده می بایست نسبت به ارائه ریز نمرات تحصیلی به تایید دانشگاه محل تحصیل و سفارت جمهوری اسلامی ایران در آن کشور، اصل مدرک دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی به این مرکز جهت طرح در جلسه شورای انتقال اقدام نمایند. لازم به ذکر است دانشجویان در صورت دارا بودن شرایط و موافقت شورای انتقال، بایستی در آزمون ورودی انتقال شرکت و حداقل نمره قبولی را احراز نمایند.

وزارت امورخارجه | تماس با ما | ساعات كار اداري | رواديد الكترونيك | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر